ABOUT US

 

Voor studenten

ConceptLab is een ontwerp- en adviesbureau dat gerund wordt door studenten van verschillende opleidingen. Studenten die het leuk lijkt om het bedrijfsleven op een hele eigen manier te ontdekken kunnen ervoor kiezen een halfjaar in ConceptLab mee te werken om zo de nodige ervaring op te doen voordat ze aan hun stage beginnen.

Binnen deze minor krijgen studenten de kans om het bedrijfsleven zelf uit te vinden. Er is de mogelijkheid om zelf projecten en bedrijfsrollen te kiezen. Ook kan men zich professionaliseren op het gebied van communicatie met opdrachtgevers en het werken in een professioneel team. 

Lijkt dit jou een leuke uitdaging? Zoek dan contact en loop gezellig een dagje mee. 

 

 

ConceptLab is een ontwerp- en adviesbureau dat gerund wordt door gedreven studenten. Heeft u een idee maar heeft u geen verstand van de uitwerking of hoe het op de markt gebracht kan worden? Wij werken uw idee graag uit tot een volledig en realistisch concept.

Wij proberen onze expertises continu uit te breiden. Omdat we werken met verschillende opleidingen en expertisegebieden is er altijd wel iemand die kennis heeft van het juiste vakgebied zodat we een realistisch en compleet conceptvoorstel kunnen aanbieden. Zo nodig slaan wij de handen ineen met de partijen die bij het project passen.

Wilt u weten of uw idee past binnen ConceptLab? Zoek contact en we gaan kijken wat wij voor u kunnen betekenen. 

 

Voor opdrachtgevers

Ons proces

Wij als ConceptLab handelen in een vroeg stadium van uw productontwikkeling. We zetten uw idee om tot een haalbaar concept, waarmee u vervolgens uw innovatie kan doorzetten. We werken samen met u op co-creërende wijze; een nauwe samenwerking die zorgt voor een optimaal projectresultaat.

Het onderstaande schema brengt onze werkwijze in beeld:

proces